MENIU

Ghinion uriaș pentru Simona Halep. Joacă cu Maria Sharapova în primul tur la US Open!

Halep vs Sharapova

Simona Halep și-a aflat adversara pentru primul tur la US Open 2017 și nu este o veste deloc bună. Românca o va întâlni pe controversata Maria Sharapova, cea care beneficiază de un "wild card" după retragerea forțată din motive de dopaj. Rusoaica a bătut-o pe Halep de fiecare dată când s-au întâlnit.   

Simona Halep va începe US Open 2017 cu un meci împotriva rusoaicei Maria Sharapova (148 WTA), pe care n-a reusit sa o învingă niciodată in circuitul WTA.

Americanii i-au acordat sportivei din Rusia un wild card pentru tabloul principal de la Flushing Meadows, astfel că jucătoarea de 30 de ani nu va avea nevoie de calificări, chiar dacă se află pe locul 148 WTA.

În urma suspendării pentru dopaj, Maria Sharapova nu a fost primită nici măcar în calificări la Roland Garros, iar de la Wimbledon ar fi lipsit oricum din cauza unei accidentări la brațul stâng. Aceste probleme fizice au forțat-o să abandoneze și de la Stanford, Toronto și Cincinnati.

Simona Halep și Sharapova s-au intalnit de sase ori pana acum, iar de fiecare data rusoaica s-a impus. Ultima intalnire a avut loc in 2015, la Turneul Campioanelor, cand rusoaica a castigat in doua seturi.

A ramas in memoria multora finala de la Roland Garros 2014, pierduta dramatic de sportiva noastra.

Deocamdata nu a fost stabilita ziua in care va avea loc meciul dintre Simona si Sharapova.

Mai multe articole despre:
Maria Sharapova Simona Halep