MENIU

Ghef cu grătar și muzică pe malul Lacului Siutghiol din Mamaia. Petrecăreții au fost amendați

Grătar pe spațiul verde, în Mamaia - Foto: Primăria Constanța
Grătar pe spațiul verde, în Mamaia - Foto: Primăria Constanța
Grătar pe spațiul verde, în Mamaia - Foto: Primăria Constanța

Câțiva turiști au confundat spaţiul verde din staţiunea Mamaia cu propria curte și au dat o petrecere de pomină cu grătare și muzică pe malul Lacului Siutghiol. Cheful petrecăreților s-a lăsat cu o amendă de câteva mii de lei, relatează Realitatea PLUS. 

Turiștii și-au adus de acasă un aragaz și o butelie, pe care le-au amplasat fără nicio jenă pe iarba de pe malul lacului. Apoi au încins și grătarul. Atmosfera a fost completată de muzică la maximum.

N-a durat mult, însă, și petrecerea a fost întreruptă de Poliția Locală, care a împărțit amenzi în valoare de 2.800 de lei. 

"Câteva persoane au confundat spațiul verde din stațiunea Mamaia, de pe malul Lacului Siutghiol, cu propria curte și au organizat o petrecere de zile mari. Grătarele sfârâiau, băutura curgea, muzica de petrecere răsuna, de ai fi zis că e mare petrecere câmpenească.

Distracția acestora a fost stricată însă de polițiștii locali, care i-au sancționat conform legii 61/1991 pentru că au desfășurat activitate de picnic și pentru consum de băuturi alcoolice în locuri publice în care nu este permis acest lucru, dar și pentru depozitarea unor obiecte pe spațiul public, conform HCL 77/2021. În total, petrecăreții au de plătit 2.800 de lei", se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a Primăriei Constanța. 

Mai multe articole despre:
ghef gratar muzica mamaia lacul siutghiol amenda politie