MENIU

Gest surprinzător făcut de David Beckham după 15 ani de căsătorie. Victoria, în lacrimi?

Cuplul format din David şi Victoria Beckham a sărbătorit marţi 18 ani de căsnicie, prilej cu care fostul jucător de fotbal şi creatoarea de modă fostă membră Spice Girls au făcut schimb de mesaje pe Instagram.

"Wow, chiar am reuşit asta. La mulţi ani unei soţii şi mame uimitoare şi unei femei de afaceri puternice", a scris David Beckham, 42 de ani, sub o fotografie cu cei doi în care ambii poartă haine de piele. "Te iubesc", a mai scris el, relatează upi.com.

"Te iubesc. Sărutări", a răspuns Victoria, în vârstă de 43 de ani, postând o fotografie cu ea şi David din ziua nunţii.

David şi Victoria s-au căsătorit în Castelul Luttrellstown din afara Dublinului, în 1999. Cei doi au împreună patru copii: Brooklyn (18 ani), Romeo (14 ani), Cruz (12 ani) şi Harper (5 ani).

"Le urez aniversare fericită celor doi cei mai uimitori oameni din viaţa mea. Vă iubesc mamă şi tată", le-a scris la rândul lui Brooklyn părinţilor săi pe Instagram.

David Beckham a spus în luna ianuarie, în cadrul unui interviu pentru BBC Radio 4, că secretul căsniciei sale de durată este faptul că el şi soţia sa îşi iubesc familia.

"Cred că suntem încă împreună pentru că suntem o familie puternică. Avem părinţi puternici şi am fost crescuţi cu valorile potrivite", a adăugat el.

"Bineînţeles că faci greşeli de-a lungul anilor şi ştim cu toţii că uneori căsătoriile sunt dificile. Totul este să le depăşeşti şi am trecut prin perioade grele. Dar noi ne cunoaştem mai bine decât ne cunoaşte oricine", a mai spus fostul fotbalist.