MENIU

GEST INCREDIBIL al unui elev la TEZA DE MATEMATICĂ: "A ÎNCERCAT UN ARTIFICIU"

GEST INCREDIBIL al unui elev la TEZA DE MATEMATICĂ

Nu a învăţat, dar a sperat că-şi poate "cumpăra" media cu o şpagă strecurată în test. Este "artificiul" unui elev de clasa a XII-a de la Colegiul tehnic "Gheorghe Asachi" din Botoşani.

Joi dimineaţă, când profesorul le-a dat o testare celor cărora nu le ieşea media, F.R. a realizat că nu are nicio şansă să rezolve subiectele şi a pus 250 de lei într-un plic, pe care l-a lipit de una dintre foile lucrării, scrie monitorulbt.ro.

După ce dascălul a dat de plic, a mers la directorul adjunct al colegiului, a povestit cele întâmplate, iar acesta a anunţat poliţia. „Din câte am înţeles, în plic se aflau doar banii, fără nicio altă menţiune”, a declarat Vasile Măniga, directorul adjunct al Colegiului "Asachi".

Cazul a ajuns în atenţia Inspectoratului Judeţean de Poliţie, fiind direcţionat către poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor.

Incidentul va fi analizat şi în cadrul Consiliului profesoral de la Colegiul tehnic „Gheorghe Asachi”, care va decide dacă elevul va fi sancţionat disciplinar.