MENIU

Gest extrem al unui sucevean condamnat pentru viol. Iată ce i-a trecut prin minte să facă!

<p>T&acirc;nărul arestat pentru propagandă ISIS, acuzat de colegul de celulă că &icirc;ncearcă să-l convertească</p>

Un bărbat din județul Suceava, în vârstă de 35 de ani, condamnat pentru viol, a recurs la un gest extrem, miercuri, în momentul încarcerării în Penitenciarul Botoșani.

Bărbatul și-a provocat o plagă prin tăiere cu o lamă de la aparatul de ras de unică folosință, în zona genitală. Reprezentanții Penitenciarului Botoșani susțin că bărbatul era agitat încă din momentul în care a fost încarcerat. El a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe, fiind însoțit de mascați înarmați.

"Ca și măsuri la nivel de unitate, personalul medical a acordat măsurile de îngrijire, ulterior fiind solicitat sprijinul serviciului medical de urgență, deținutul fiind transferat la UPU Botoșani. La data depunerii în Penitenciar, au fost derulate procedurile prevăzute de încarcerare, ulterior persoana a devenit ușor agitată pe fondul unor nemulțumiri de ordin personal cu privire la fapta acestuia", a declarat puetătorul de cuvânt al Penitenciarului Botoșani.

Conform suceavanews.ro, deținutul este în stare stabilă și sub supravegherea personalului medical. De asemenea, conducerea Penitenciarului Botoșani a declanșat o anchetă disciplinară în acest caz.