MENIU

Georgică Cornu rămâne cu brățara de monitorizare. Scandal cu trandafiri și chiloți în instanță

Omul de afaceri Georgică Cornu va rămâne cu brățara de supraveghere la picior, după scandalul cu Marina Almășan. Judecătorii au respins contestația făcută de acesta și va avea în continuare interdicția de a se apropia de prezentatoarea TV. 

Omul de afaceri nu se poate apropia de Marina Almășan

Ultima confruntare dintre Marina Almăşan și Georgică Cornu s-a ținut în sala de judecată. Prezentatoarea TV a dezvăluit de această dată și mesajele jignitoare de la fostul soț și a cerut ca acesta să rămână cu brățara de supraveghere, iar judecătorii i-au aprobat solicitarea.

„Așa mă ajută să stau liniștita ... acest circ...”, a zis Marina Almășan.

La rândul său, omul de afaceri a povestit și detalii halucinante despre relația pe care au avut-o. Bărbatul a spus că de fiecare dată când îi cumpăra un buchet de flori Marinei Almășan aceasta venea cu replica "mai bine îmi luai chiloți".

„De fiecare dată când îi luam ... normal.”, a declarat bărbatul.

Georgică Cornu s-a declarat șocat de declarațiile prezentatoarei și a susținut că până la vârsta de 68 de ani nu a ajuns în fața magistraților cu astfel de probleme, spre deosebire de Marina Almășan care are un obicei să-și târască bărbații prin instanță.

Omul de afaceri susține că Marina Almășan nu aprecia nici gesturile mici pe care le făcea pe timpul când încă formau un cuplu.

Pe de altă parte, avocatul Marinei Almășan spune că îl va trage la răspundere pe afacerist pentru acuzațiile defăimătoare.

„Definitivă. Apelul omului de afaceri Georgică Cornu a fost respins. Acesta rămâne cu brățara de monitorizare și cu interdicția de a se apropia de Marina Almășan. Urmează să-l chem personal în judecată pentru afirmațiile belicoase și defăimătoare din ședința publică.”, a transmis avocatul Adrian Cuculis pentru Realitatea.net.