MENIU

Georgică Cornu: „Marina Almășan prefera chiloți în loc de flori”. Despărțire cu reproșuri în instanță

Georgică Cornu: „Marina Almășan prefera chiloți în loc de flori”. Despărțire cu reproșuri în instanță

Scandalul dintre Marina Almășan și omul de afaceri Georgică Cornu a continuat și în instanță, acolo unde cei doi s-au întâlnit astăzi. Milionarul a contestat ordinul de restricție pe care fosta sa iubită l-a obținut împotriva lui. Omul de afaceri a povestit și detalii halucinante despre relația pe care au avut-o. Bărbatul a spus că de fiecare dată când îi cumpăra un buchet de flori Marinei Almășan aceasta venea cu replica "mai bine îmi luai chiloți". 

Georgică Cornu a rămas șocat de declarațiile prezentatoarei și a susținut că până la vârsta de 68 de ani nu a ajuns în fața magistraților cu astfel de probleme, spre deosebire de Marina Almășan care are un obicei să-și târască bărbații prin instanță.

Milionarul a explicat că anul acesta a venit în București doar de două ori, iar vedeta tv știa de ambele dăți. Afaceristul a recunoscut că motivul vizitelor a fost referitor la o eventuală împăcare.

Controversa trandafirilor lăsați la ușa Marinei Almășan, pe care avocatul Adrian Cuculis a numit-o amenințare cu moarta, a fost lămurită de Georgică Cornu. Bărbatul susține că a cumpărat șapte trandafiri, dintre care unul galben și restul roșii. Milionarul nu ezită să vină cu dovezi, astfel a subliniat că încă are bonul fiscal.

Se pare că Marina Almășan nu aprecia gesturile mici ale afaceristului nici pe timpul când încă formau un cuplu, după spusele acestuia. Georgică Cornu nu s-a dat înapoi și a dezvăluit mai multe detalii scandaloase din viața personală a fostei iubite.

Bărbatul a povestit în cadrul procesului că de fiecare dată când îi cumpăra un buchet de flori Marinei Almășan aceasta venea cu replica "Mai bine îmi luai chiloți". 

Marina Almășan, față în față cu Georgică Cornu, la tribunal! Afaceristul, la psiholog după ce a sunat-o de pe 30 de numere

Mai multe articole despre:
marina almasan georgica cornu despartire