MENIU

George Tuță, val de acuzații la adresa lui Clotilde Armand: Nu face decât să-i umilească pe oameni

Liberalul George Tuță, pe care datele BEC îl dau drept câștigător al Primăriei sectorului 1, lansează un val de acuzații la adresa edilului în exercițiu, Clotilde Armand, Pe lângă suspiciunea legată de încercarea de a manipula voturile, Tuță susține că primărița rezist își bate joc de oamenii de la secțiile de votare, tergiversând fără motiv preluarea sacilor cu buletine de vot și a proceselor verbale.

"Asistăm la umilirea oamenilor în secțiile de votare, avem reprezentanți care și-au terminat treaba, dar așteaptă de 5 ore să vină să-i ia mașinile și să-i ducă la BEC cu sacii, procesele verbale și tabletele pentru centralizarea datelor.

Au fost ținuți fără apă, fără mâncare și, in plus, s-a blocat activitatea în școli, în condițiile în care azi ar fi trebuit să se desfășoare cursuri. Sunt 12 secții de vot care și-au terminat treaba, s-au închis datele și totuși nu vine nimeni să ridice

Cei de la primăria sectorului au redus numărul de microbuze care să se ducă să-i ia pe oameni, pur și simplu se tergiversează, deși mai multe microbuze sunt ținute la sediu.

Această administrație nu face decât să-i umilească pe oameni, la secția 27 am vorbit cu reprezentantul nostru și mi-a spus că a fost o întârziere nejustificată a deschiderii urnelor, se pare că președintele secției a permis acest lucru. Din ce am înțeles,"problema" ar fi fost că eu am fost preferatul oamenilor", a declarat George Tuță, în direct la Realitatea Plus.

 

George Tuță (PNL) a câștigat Primăria sectorului 1. Clotilde Armand, acuzată că face manevre disperate. FOTOGRAFII compromițătoare din sediul Primăriei

Mai multe articole despre:
tuta scandal PS1 clotilde armand sectia 27 voturi frauda