MENIU

George Simion a protestat în stradă împotriva scoaterii AUR de pe listele electorale din unele județe

George Simion protestează în stradă împotriva scoaterii AUR de pe listele electorale din unele județe

Este protest uriaș în Bistrița după ce Biroul Electoral Județean a respins listele AUR la alegerile parlamentare! George Simion a ieșit și el în stradă să protesteze împotriva deciziei pe care a atacat-o deja în instanță. 

UPDATE - „Fraţilor, este un mesaj politic care ne-a fost dat, într-un moment extrem de critic, pentru că acum, indiferent de proceduri, indiferent de discuțiile pe proceduri, nimic nu se mai poate îndrepta dacă există o decizie împotriva candidaţilor noştri. Este extrem de grav, este un precedent extrem de periculos, pentru că asta înseamnă că un partid parlamentar este scos din cursa pentru Parlamentul României. Aşa ceva nu este admisibil sub niciun motiv şi de aceea răspunsul nostru la mesajul lor politic este că suntem pentru democrație, pentru libertate şi pentru alegeri libere. Pentru acest lucru s-a vărsat sânge de român în 1989 şi nu putem să trecem peste jertfa celor de atunci, admiţând să fim scoşi din cursa electorală. Indiferent cum se va solda acest episod, dacă merg până la capăt împotriva noastră sau dacă justiția, totuși, îşi va face datoria şi ne va dreptate, indiferent, deci, de rezultat, cei care se fac vinovaţi pentru acest incident trebuie să răspundă după alegeri", a afirmat Preşedintele Consiliului Naţional de Conducere al AUR, Claudiu Târziu.

Mitingul s-a încheiat în jurul orei 15,30, fără incidente.

Ne aparam democratic dreptul de a candida. Ne-a scos aici PSD, baronul rosu Radu Moldovan si a instruit reprezentanții partidelor politice sa voteze împotriva noastră deși nu exista niciun motiv, avem toate semnăturile si ale mele si ale domnului Târziu si ale tuturor colegilor din biroul național de conducere. Cerem ca judecătorii sa judece drept, avem tribunalul si Curtea de Apel, am fost contestați in toate județele.

PSD a votat contra noastră si încearcă scoaterea noastră din cursa pentru parlamentare pentru ca ii vom încurcă in formarea viitoarei majorități pe care ei și-o doresc

Este o operațiune concertata, peste 100 de contestații

După ce am văzut decizia CCR nu cred ca mai trăim într-o tara democratica din păcate. Psd face tot ce ii trece prin cap si iata ca are susținere si de la USR si de la SOS, partide care nu ar fi trebuit sa achieseze la lucrul asta”, a spus George Simion într-o intervenție la Realitatea Plus.

După două decenii: Dialog crucial între Ucraina și România pe tema securității regionale. Ce s-a discutat la întâlnirea dintre Cătălin Predoiu și omologul său ucrainean

Mai multe articole despre:
george simion partidul aur protest