MENIU

George Simion, lecție de IPOCRIZIE. Toți senatorii AUR și-au votat majorarea veniturilor, Simion îi amenință cu sancțiuni pe deputați

Claudiu Târziu și George Simion

Ipocrizie maximă din partea liderului AUR George Simion. După ce absolut toți senatorii formațiunii, inclusiv fostul co-lider CLAUDIU TÂRZIU, au votat în favoarea amendamentului care prevede mărirea indemnizațiilor pentru demnitari, Simion îi amenință cu excluderea din partid pe deputații care vor face acest lucru. Pentru a-i scuza pe senatorii partidului, în frunte cu fostul co-lider Claudiu Târziu, Simion a afirmat că unii ar fi votat fără să știe exact ce prevedere ordonanța.

"Dacă va exista măcar un deputat AUR care să-și voteze salarii mai mari va fi dat afară în secunda 2 din partid. Asta nu e o amenințare, nu este un act de violență, ăsta este un act de constatare, asta se va întâmpla. Nenorociții ăștia au băgat (...) un subterfugiu în amendament introdus de UDMR cu 15 minute înainte. Inclusiv ai noștri senatori au votat, din neștiință sper, o să cercetăm asta. Toleranță ZERO pentru orice chestiunie făcută de politicieni cărora le e prea bine si mai vor 2.000 de lei."

Contactat de Realitatea Plus, George Simion a refuzat să ofere mai multe detalii.

Presupunerea lui Simion că senatorii AUR n-au știut ce votează este contrazisă chiar de fostul co-lider al partidului, Claudiu Târziu. Într-o postare pe rețelele de socializare, acesta a afirmat că votul "pentru" a fost o forma de a alege răul cel mai mic.

 

"Noi nu am fost de acord cu mărirea și a salariilor mari, dar aveam de ales să ținem cu cei mulți sau să votăm contra tuturor, și a celor cu salarii mici, și a celor cu salarii mari."