MENIU

George Simion, după respingerea moțiunii împotriva lui Virgil Popescu: PSD tocmai l-a girat

George Simion, copreședinte AUR

Liderul AUR, George Simion, și-a continuat atacurile la adresa ministrului Energiei, Virgil Popescu, după ce moțiunea simplă  care-l viza pe acesta a fost respinsă la vot, în plen. Simion s-a declarat din nou revoltat și de modificările aduse regulamentului parlamentului și a anunțat că le va contesta la CCR.

"PSD tocmai l-a girat pe Virgil Popescu, dacă nu-l dau jos sunt complici la jaful prin facturi, la adresa românilor. Noi vrem să punem capăt acestei mafii care triplează prețurile la energie, carburanți și alimente," a afirmat Simion, în direct la Realitatea Plus.  

Simion a comentat din nou și episodul care a provocat scandalul uriaș, intervenția sa în timpul discursului de luni al ministrului Energiei, Virgil Popescu.

"Eu am greșit, dar nu este normal ca, sub pretextul violenței, să impui niște măsuri care-i vizează pe toți". 

Liderul AUR a mai precizat că va contesta modificarea regulamentelor.

"Vom contesta la CCR această modificare a regulamentului si până atunci o să încalc zilnic acest regulament  care încearcă să ne închidă gura. și în alte legislaturi au fost anumite abateri care au fost sancționate punctual, nu la grămadă, ne apropiem de o dictatură, de un regim totalitar. Mulți vor spune că Simion nu respectă legile, dar legile strâmbe sunt făcute pentru a fi încălcate, cineva trebuie să-și asume," a mai declarat copreședintele AUR.

 

Mai multe articole despre:
george simion virgil popescu motiune respinsă