MENIU

George Simion, din nou în centrul atenției după ce s-a testat antidrog - Pe cine dă în judecată

George Simion, co-președinte AUR Foto: INQUAM/Octav Ganea

George Simion revine în centrul atenției după ce a anunțat că s-a testat antidrog.

Vizat de acuzații de consum de substanțe interzise, președintele AUR, Geroge Simion, a fost să își facă testul antidrog, anunță Realitatea PLUS. Acesta a postat pe Facebook un videoclip în care a anunțat că îi va da în judecată pe cei care l-au acuzat că se droghează, iar banii vor fi donați orfelinatelor din țară, dacă va câștiga procesele. 

Anunțul lui Simion vine după ce a fost criticat de deputatul USR Bogdan Rodeanu că nu l-a urmărit pe președintele Ucrainei, volodimir Zelenski, în timpul discursului din plenul Parlamentului, luni, 4 aprilie. Însă și după acuzațiile parlamentarilor USR Nicu Fălcoi și Dragoș Pîslaru, legate de consumul de droguri.

George Simion a prezentat imagini de la vizita la Spitalul Obregia pentru testarea antidrog și a arătat mai multe rezultate ale analizelor. 

„Primesc multe mesaje de la oamenii necăjiți, de la asociații și centre de copii orfani. Aș vrea sa îi ajut dar nu pot. Așa că am găsit o soluție să facem rost de bani pentru mulți dintre copiii nevoiași. Luăm de la parlamentarii și europarlamentarii români care răspândesc minciuni despre noi. (...)

Mergem împreună să îmi fac un test antidrog, pentru că am fost acuzat că mă droghez, acuzații lansate de un deputat USR. Te dau in judecata și specific de la îinceput unde sa se duca banii. (...)

Dragii mei, USR-istul e bun de plată. Aici sunt rezultatele, opiacee-negativ, marihuana negativ etc... O să cer 70 de lei cât am dat teste rapide de droguri în urină și, în rest, până la 100.000 de euro, spuneti-mi voi unde sa donăm banii, la ce orfelinate și la ce asociații, care chiar fac lucruri pentru copiii României”, a declarat George Simion, președintele AUR.