MENIU

George Simion, aproape de final cu proiectul promis. Cum arată casa construită în 12 zile. Mâine va fi predată familiei | VIDEO

George Simion, aproape de final cu proiectul promis. Cum arată casa construită în 12 zile. Mâine va fi predată familiei | VIDEO

O familie din județul Giurgiu, care a rămas fără adăpost după un incendiu devastator, va primi mâine o nouă casă, mulțumită unui proiect ambițios inițiat de liderul partidului AUR, George Simion. Acesta a lansat un demers umanitar care presupune construirea unei locuințe complet funcționale în doar 12 zile, cu un buget de 35.000 de euro.

Proiectul, o adevărată cursă contra cronometru, a ajuns deja în a 11-a zi de lucru, iar progresul este impresionant. 

„Am ajuns, dragi prieteni, pe ultima sută de metri cu casa pe care o construim în 12 zile. Mâine, casa va fi predată familiei din județul Giurgiu, care a rămas fără locuință în urma unui incendiu.

Până atunci, însă, constructorii fac ultimele detalii: montează parchetul, prizele, instalațiile sanitare.

Așa arată a 11- a zi pe șantier:

 
 
 

 

Aș vrea să fim gata mâine și să dăm peste nas celor care spuneau că nu se poate în 12 zile. Până acum spuneau că nu ne putem încadra în prețuri, că nu poate fi construită o casă de 60 de metri pătrați utili cu 35.000 de euro, cu tot cu profitul constructorilor.

V-am arătat în ultimele 11 zile cât au costat materialele de construcții. Este posibil! Trebuie doar să vrei!

Ne vedem mâine, atunci când familia din Giurgiu se va muta în casă nouă”, a transmis George Simion.

SURSA: georgesimion.ro

Mai multe articole despre:
casa simion ziua 11