MENIU

George Simion a reușit să iasă din țară fără VACCIN: „Am venit în Spania cu certificat” - Cum a reușit să ducă AUR pe locul 2 în unele sondaje

George Simion - Co-președinte AUR

Liderii AUR au plecat în turneu electoral prin Europa. Cu toate acestea, pentru accesul în unele state vizate, este nevoie nu doar de un test PCR, ci şi de o dovadă privind vaccinarea sau trecerea prin boală. Simion nu a anunţat că s-ar fi vaccinat şi nici că a fost infectat cu Sars Cov2. În plin val 5, cu peste 30 de mii de infectări pe zi, George Simion copreședintele AUR pare că este din ce în ce mai relaxat. La Madrid, a vorbit într-o încăpere aglomerată, în care nimeni nu purta mască. 

„Câinele moare de drum lung și prostul de grija altuia. O parte din oamenii care se exprimă în spațiul public nici nu fac niciun efort de a se documenta. Eu am venit în Spania cu certificat care se bazează pe test PCR. Nu sunt probleme. Un pic de documentare.

Am trecut prin boală, mi-am făcut test și am anticorpi, însă această formă nu este accepată. Nu știam că am avut, am fost asimptomatic.

Nu m-am vaccinat. Vă spun CNP să mă verificați. Eu nu sunt împotriva vaccinării, nu vreau să le recomand românilor să nu se vaccineze. Eu vreau ca statul să nu intervină cu forme de coerciție.

Este o obligație. Nu au folosit mască pe responsabilitatea lor pentru că, la fel ca în România, guvernul a avut o serie de afirmații care se contraziceau. Acolo poliția nu intervine. Nu am sfidat regulile.

Unde nu este nevoie și nu consider nu o să pot mască. E o chestine de libertate. Fiecare își asumă. Nu mi se pare normal să vină guvernul să-mi îngrădească”, a spus George Simion, la Realitatea PLUS, în emisiunea Controversat, moderată de Ionela Arcanu.

Cum a reușit să ducă AUR pe locul 2 în unele sondaje

„Spunând adevărul. Nu am promis oamenilor nimic. Mergând din localitate în localitate, filmând ce se întâmplă în Parlament, așa am crescut noi, pe bază de adevăr. Nu vom face nicio alianță cu niciunul dintre partidele parlamentare”, a mai spus copreședintele AUR.

Mai multe articole despre:
george simion aur masca reguli