MENIU

George Simion a intrat în greva foamei, în fața Parchetului General. Ce solicită liderul AUR? - VIDEO

Scandal de proporții pe ultima sută de metri a campaniei electorale! George Simion face greva foamei la Parchetul General și cere să fie audiat de urgență în dosarul semnăturilor false. La începutul zilei, liderul AUR se baricadase în interiorul instituției, iar soția lui a venit de urgență să îi aducă apă. Atunci când a ieșit pe ușile parchetului, Simion s-a îmbrâncit cu jandarmii. Încă de la primele ore, membrii AUR au anunțat că vor protesta pentru a-l sprijini pe șeful lor. 

George Simion a ales să meargă la Parchetul General fără să fi fost citat în prealabil. După ore întregi în care a stat pe holurile instituției, a reușit într-un final să vorbească cu unul dintre procurori.

În timp ce era închis în clădirea Parchetului General, liderul AUR a fost vizitat de soția sa, dar și de medici, care i-au luat tensiunea.

Atunci când a ieșit pe ușile instituției, George Simion a fost întâmpinat de o adevărată desfășurare de forțe. Atât din partea susținătorilor săi, cât și a jandarmilor. Cei din urmă nu l-au lăsat să se întoarcă în clădire.

 

 

 

Mai multe articole despre:
george simion parchet greva foamei semnaturi aur