MENIU

George și-a pus capăt zilelor la doar 34 de ani. Ce l-a determinat pe fotograf să încheie socotelile cu viața

Un fotograf din Curtea de Argeș și-a găsit sfârșitul în mod tragic, după ce s-a aruncat în gol de pe viaductul Vidraru. George Țelinoiu, în vârstă de 34 de ani, cunoscut pentru activitatea sa ca fotograf și videograf în zona Argeșului, a recurs la un gest extrem, miercuri dimineață, când s-a aruncat de la o înălțime de peste 100 de metri.

Alarma dată în zona barajului Vidraru

În dimineața zilei de miercuri, autoritățile au fost alertate cu privire la incidentul petrecut în zona barajului Vidraru. George plecase de acasă dis-de-dimineață și, ajuns pe viaduct, a luat decizia de a-și pune capăt zilelor. Corpul neînsuflețit al tânărului a fost recuperat ulterior de echipele de intervenție și transportat la Medicina Legală Argeș, unde urmează să fie efectuată necropsia pentru a stabili cauza exactă a decesului.

Poliția Municipiului Curtea de Argeș, alături de polițiștii din Secția Rurală Albeștii de Argeș, salvamontiști și pompieri, au intervenit la fața locului. Conform autorităților, cercetările sunt în desfășurare pentru clarificarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs tragicul eveniment. "Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, urmează să fie întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș", au transmis reprezentanții Poliției.

Lupta cu depresia și încercările din viața lui

Cei care l-au cunoscut pe George povestesc că acesta se confrunta de multă vreme cu depresia. În trecut, ar mai fi avut tentative de a-și pune capăt zilelor. Tatăl său, conștient de starea emoțională a fiului, s-a temut mereu că s-ar putea întâmpla o tragedie. Chiar el a fost cel care a alertat autoritățile în ziua fatidică, însă echipajele sosite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe George.

Această tragedie a zguduit comunitatea din Curtea de Argeș, unde George era cunoscut pentru talentul și pasiunea sa în domeniul fotografiei, dar și pentru lupta sa interioară cu problemele psihologice.