MENIU

Geoană: Atentatele, "o declaraţie de război". Realitatea TV, felicitată pentru reacţia rapidă

Atentatele de la Bruxelles sunt ca o declaraţie de război împotriva Europei, spune fostul ministru de Externe, Mircea Geoană. Invitat la Realitatea TV, acesta a salutat reacţia rapidă a postului Realitatea TV după atentatele teroriste de ieri din inima Europei.

"Această declaraţie de război împotriva Europei are, ca întotdeauna în cazul atacurilor teroriste, o puternică încărcătură simbolică. Oamenii aceştia, în cinismul lor, ştiu să îşi aleagă ţintele şi momentele", a comentat Mircea Geoană la Realitatea TV.

"Va fi o reacţie de strângere de rânduri, de solidaritate, serviciile de informaţii vor colabora mai mult, o să cerem sprijin de la americani, ce ei au mai multe informaţii decât oricine. Este imposibil ca UE să mai accepte cotele de relocare a refugiaţilor; în condiţiile în care lumea asociază migraţia cu terorismul, oricât de exagerată ar fi paralela, va fi foarte greu. Problema refugiaţilor se va complica şi mai mult", a adăugat el.

Totodată, Mircea Geoană a felicitat echipa Realitatea TV pentru că a furnizat primele informaţii pe tema atentatelor de la Bruxelles.