MENIU

Geniștii au ajuns la podul PRĂBUȘIT din județul Neamț. Militarii vor să facă unul provizoriu - GALERIE FOTO

Geniștii militari au ajuns la ruinele podului surpat din județul Neamț și fac evaluări pentru a găsi o soluție temporară pentru traversarea râului Siret. DNA a deschis 2 dosare penale în urma surpării podului de la Luţca, la doar 6 luni de la încheierea lucrărilor de recondiționare. Podul a fost inagurat cu mare fast de către președintele CJ Neamț, Ionel Arsene.

CJSU Neamț a cerut MApN o analiză pentru a fi montat un pod de campanie militar plasat în amonte de podul distrus pentru ca locuitorii să nu rămână izolați și să se reducă timpul de deplasare pe rutele ocolitoare. De asemenea, e important să poată fi asigurat accesul autospecialelor serviciilor de urgență: pompieri, poliție, jandarmerie și ambulanță.
respectiv asigurarea unei soluții temporare pentru traversarea râului Siret între localitățile Luțca și Sagna, județul Neamț.
 
Echipe din cadrul Brigăzii 15 Mecanizată „Podu Înalt” din Iași realizează, la acest moment, evaluări și recunoașteri pentru a asigurara o soluție temporară de traversare a râului Siret între localitățile Luțca și Sagna, județul Neamț.
 
Firmele care au reabilitat podul prăbușit, contracte gigant de 264 de milioane de lei - Constructorii, apropiați ai lui Arsene, au probleme cu legea
Mai multe articole despre:
pod prabusit pod neamt pod rupt ionel arsene DNA