MENIU

Generalul Ciucă pune tunurile pe PSD. Singurul candidat de care le este teamă sunt eu

Declarațiile PSD arată un pic a disperare, a afirmat liderul PNL

Liderul PNL Nicolae Ciucă lansează un atac dur la adresa PSD. Candidatul liberal la funcția supremă în stat este sigur că va ajunge în turul 2 și va cîșiga, pentru că este singurul politician de care le este teamă social-democraților.

Într-un interviu la un post TV, Nicolae Ciucă a afirmat că în spatele scandalului legat de blocarea candidaturii Dianei Șoșoacă s-ar afla un scenariu PSD de genul celui din anul 200 "Iliescu vs Vadim", pus la punct tocmai de teamă că PNL va da viitorul președinte.

"EU trag o concluzie foarte simplă. Singurul candidat de care le este teamă celor de la PSD sunt eu și tot acest demers, inclusiv acele declarații care se repetă, pe cine ar vrea să pună prim ministru și spune (Ciolacu - N.R.)>>. I-am spus că se alintă, dar acum, că tot repetă afirmația, arată un pic a DISPERARE", a declarat liderul PNL la un post TV.

De altfel, pornind de la această situație, Nicolae Ciucă a afirmat tranșant că PSD "nu va câștiga prezidențialele. E simplu!"

"PNL va câștiga alegerile prezidențiale, vom intra în turul doică de fapt aici este toată discuția, se tot amintește că PNL-ului îi este teamă, că un știu ce. PNL-ului nu-i este teamă,. Eu am foarte mare încredere în români. Am peste 1.600.000 de semnături. Avem o bază și un fundament pe care mă bazez. Toată lumea a înțeles care este pericolul. Celelalte forțe de dreapta se vor duce pe votul util și vor vota candidatul PNL", a mai precizat Ciucă.

 

Mai multe articole despre:
ciuca psd nu va cistiga cel mai bun candidat