MENIU

GAFA URIAŞĂ făcută de APPLE! Cum a ajuns să susţină singură că iPhone 6 se îndoaie

Scandalul izbucnit in jurul noului model iPhone 6 Plus al carui carcasa se indoaie cu usurinta a ajuns intr-o faza absolut hilara. Pe internet au aparut mai multe imagini care sustin ca Apple confirma, neintentionat, ca telefonul este unul “flexibil”, relatează GadgetReport.ro  

Intr-o imagine surprinsa de un utilizator din Germania, care face furori pe internet, putem vedea o reclama uriasa amplasata pe o cladire. Neintentionat, cei care s-au ocupat de amplasarea panoului au sugerat faptul ca telefonul se indoaie in partea de sus a ecranului.

 Intr-o alta imagine, unul dintre comerciantii care vand noul telefon a gasit o solutie inedita in ceea ce priveste panourile publicitare. Probabil pentru a le face mult mai vizibile, le-a comandat intentionat inclinate in partea de sus.

 Dupa scandalul izbucnit pe internet, oficialii companiei din Olanda s-au scuzat, afirmand ca panourile au fost comandate inainte sa apara demonstratiile cu telefonul “flexibil”.

 Vedeti mai mai multe imagini si cele mai tari parodii de pe internet care ridiculizeaza telefonul iPhone 6 Plus pe GadgetReport.ro