MENIU

Gafa prin care Vladimir Putin a dezvăluit copiii nelegitimi cu Kabaeva. Declarația a pus pe jar internetul

Gafa prin care Vladimir Putin a dezvăluit copiii nelegitimi cu Kabaeva. Foto: Profimedia

Într-o declarație surprinzătoare, Vladimir Putin a adus în prim-plan un subiect delicat care a stârnit speculații și controverse de-a lungul anilor: copiii săi nelegitimi concepuți cu fosta gimnastă Alina Kabaeva.

Vladimir Putin, cunoscut pentru natura sa rezervată și lipsa de transparență în privința vieții personale, a făcut o excepție rară în discursurile sale, abordând subiectul familiei sale, o temă adesea evitată în public. Această dezvăluire neașteptată pare să fi fost motivată de dorința de a întări relațiile cu China, un partener strategic tot mai influent în peisajul geopolitic global. 

În timpul unei viizite la o școală din Kyzyl, Republica Tuva, țarul de la Kremlin s-a dat de gol printr-o afirmație aparent simplă:

„Cei mici din familia mea vorbesc chineză, vorbesc fluent”, a spus Vladimir Putin.

Expresia „cei mici” a aprins imaginația comentatorilor, dat fiind faptul că dictatorul rus are două fiice adulte născute în urma căsătoriei cu Ludmila Putina și cel puțin încă trei fii nelegitimi concepuți cu amanta sa, fosta gimnastă Alina Kabaeva. Potrivit presei, ultimul copil s-a născut în 2019. 

Vladimir Putin sfidează Curtea Penală Internațională și își desfășoară nestingherit vizita în Mongolia. CPI a îndemnat autoritățile să îl aresteze

„De fapt, nimeni nu s-a îndoit că, după ruptura cu Europa, Putin și anturajul său vor începe să caute noi locuri pentru a spăla și a depozita bunurile furate, iar ceea ce mulți bănuiau a devenit evident: Rusia este un satelit și un apendice de materie primă a Chinei”, scrie un comentator pe rețelele de socializare după declarația liderului de la Kremlin. 

Mai multe articole despre:
vladimir putin alina kabaeva copii kremlin