MENIU

Gabriela Firea: „Dacă PNL avea intenții sincere, cerea consultări cu specialiștii PSD înainte de a dispune măsuri aberante”

Gabriela Firea/pagina oficiala de Facebook

Senatorul PSD, Gabriela Firea, a criticat dur măsurile guvernului Cîțu în ceea ce privește valul al treilea al pandemiei de coronavirus.  Într-o postare pe pagina oficială de Facebook, fostul edil al Bucureștiului a mai spus că invitația la consultări, adresată de liberali social democraților, este una de complezență.

Gabriela Firea: „Cei doi care îi chinuie pe români cu incompetența și haosul de la guvernare! Sunt rupți de realitate, urmăresc doar scopuri personale si politice! Pentru ei, viața românilor de rând este amestecată printre cifre. Cifre pe care tot ei le măsluiesc! După cum a recunoscut alt geniu din Carpați - ministrul catastrofă Voiculescu!

Iar acum, după ce s-au speriat de protestele care au avut loc în 24 de orașe, mimează dorința de consultări cu specialiștii noștri!  Domnul Cîțu a uitat când ne jignea și ne transmitea că “nu ia prizonieri”! Groaznică declarație pentru un politician european!

Invitația este categoric una de complezență, ca să mimeze dialogul și să-și mai spele imaginea! Dacă PNL avea intenții sincere, cerea consultări cu specialiștii PSD înainte de a dispune măsuri aberante și de a înfuria pe bună dreptate majoritatea românilor, nu după!”

Firea a mai spus că invitația la consultări trebuia făcută într-o formulă oficială și nu ca o adresare verbală sau publică.

Gabriela Firea: „Și nu adresa verbal/public invitația, ci într-o formulă oficială. Altfel, este doar o fumigenă menită să atragă atenția de la problemele românilor, pe care prim-ministrul a ajuns să îi numească teroriști!”

Mai multe articole despre:
Firea PSD Firea guvernul citu guvernul romaniei