MENIU

Gabriel Cotabiţă. Ce nu se ştia despre starea artistului până acum

Gabi Cotabiţă

Gabriel Cotabiţă se află internat la Spitalul Floreasca de peste 10 zile, după ce şi-a pierdut cunoştinţa în timpul unui antrenament la o sală de sport. Artistul, aflat în stare gravă, dar stabilă, s-ar găsi în aceeaşi stare ca şi Michael Schumacher.

Au trecut peste zece zile de cand Gabriel Cotabita este internat la Spitalul de Urgenta Floreasca, la sectia Terapie Intensiva, in urma unui stop cardio-respirator. Starea lui este critica, insa medicii si o stea norocoasa au facut ca solistul sa poata continua lupta pentru viata, desi unii s-au grabit sa afirme inca din primele clipe ale internarii ca s-ar putea sa-l pierdem.

Practic, acum e in aceeasi stare ca Michael Schumacher. Ii testeaza zilnic creierul si, pana acum, a miscat capul de cateva ori si a tusit. Cam atat, la ceilalti stimuli nu a raspuns. Familia lui este daramata, dar optimista. Fetele sunt convinse ca va fi bine, pana la urma. Se pare ca si-au gasit puterea ca sa gestioneze bine aceasta situatie”, a povestit o sursa din preajma solistului, pentru cancan.ro.