MENIU

„Fructul oprit”, serialul în care "și bogații plâng". Ce spune Carmen Tănase despre personajul ei

„Fructul oprit” este cel mai nou serial produs de Ruxandra Ion, iar Adrian Titieni și Cristina Ciobănașu sunt tată și fiică.

„Fructul oprit” are în prim-plan highlife-ul unei societăți bucureștene cu rădăcini nobile, nu într-o lume de proaspăt îmbogățiți. Este o lume de oameni bogați, însă parafrazând un titlu devenit deja istorie, <>. Se pare că bogăția nu este de ajuns să fii fericit.”, declară Ruxandra Ion,  producător și regizor al serialului.

Produs de Ruxandra Ion, după scenariul transpus într-o manieră originală de Radu Grigore și Simona Macovei, “Fructul oprit” este prima dramă psihologică din peisajul serialelor autohtone.

Carmen Tănase: “Am construit acest personaj de la zero”

Pe platourile de filmare ale noului serial românesc, Carmen Tănase s-a întâlnit cu colegi de breaslă, cu care de-a lungul timpului a legat prietenii, cu o echipă de producție profesionistă alături de care a colaborat mereu cu succes, însă proiectul i-a oferit posibilitatea și să cunoască oameni noi. “Lucrez cu o echipă foarte bună, cu unii într-adevăr am lucrat mult, dar cu alții nu am lucrat deloc, ne cunoaștem acum. “, spune talentata actriță. 

Carmen Tănase este Roxana Baicu-Popovici în “Fructul oprit”, serialul pe care Antena 1 îl pregătește pentru telespectatori. Femeie frumoasă, Roxana este avidă după bani și faimă. Se crede importantă și vrea mereu atenție din partea celorlalți. Aflată în faliment după moartea soțului, se gândește la o căsătorie care s-o ajute să-și consolideze poziția socială. “Este puțin rătăcită în urma a ceea ce i s-a întâmplat și nu știe să soluționeze problemele cu care până la acel moment nu s-a confruntat niciodată.”, povestește actrița.

 

Roxana este un contre-emploi. Eu nu am nici o trăsătură de caracter a personajului. Cu alte cuvinte, este destul de greu de construit, am încercat să îi aduc de la mine o anume doză de umor. Este egoistă, ahtiată după bunuri materiale. Are o anume doză de iubire față de fetele ei, dar înțeleasă numai de ea, în modul ei egoist, adică le iubește pentru ea, nu le iubește pentru ele. Este un personaj monden. Roxana este sclava modei, a hainelor, a bijuteriilor, a luxului, deci total opusă mie.”, își descrie Carmen personajul.

Mai multe articole despre:
serial Antena 1 fructul oprit Carmen Tănase