MENIU

Fructul minune: te vindecă de răceală, înlătură oboseala şi ajută în curele de slăbire

Fructul minune: te vindecă de răceală, înlătură oboseala şi ajută în curele de slăbire

Tratează cu succes simptomele de răceală, ajută la înlăturarea stării de oboseală şi ajută la problemele gastrice. Apreciat mai ales pentru efectele sale terapeutice, multe generaţii au recunoscut importanţa acestui fruct în întărirea sistemului imunitar, lupta împotriva răcelilor şi în terapia bolilor stomacului.

Lămâia s-a dovedit a fi un remediu natural util care oferă soluţii pentru diverse probleme de sănătate. Aceasta este un antiseptic complex, necesar pentru menţinerea stării de sănătate a oricărei persoane. Fructul acrişor ajuta nu doar la purificarea sângelui, ci ajută organismul să lupte împotriva bolilor.

Combate febra şi răceala - Un amestec din zeama unei lămâi stoarse, un pahar de apa caldă şi miere, poate avea proprietăţi miraculoase în timpul unei răceli. Acest preparat va ajuta temperatura corpului să scadă considerabil. De asemenea, lămâia este un fruct excelent care ajuta la combaterea problemelor legate de infecţii ale gâtului, deoarece are proprietăţi antibacteriene;

Vindecă aftele bucale - Proprietăţile antibacteriene şi antivirale ale lamailor pot accelera procesul de vindecare al aftelor. Clateşte-ti gura cu un amestec de apă calduta şi zeama de lămâie de trei ori pe zi şi vei observa o diminuare a arsurilor provocate de afte.

Îngrijirea parului - sucul de lămâie s-a dovedit util în tratamentul de îngrijire pe scară largă a părului. Aplicat pe scalp, poate trata neplaceri generate de caderea părului sau mătreaţă, dar şi alte probleme legate de scalp. De asemenea, zeama de lămâie va oferi un luciu aparte firului de păr.

Citeste continuarea pe ziuadecj.realitatea.net.