MENIU

Fructul care poate distruge 12 tipuri de cancer. Cu ce ingredient din bucătărie trebuie combinat pentru a obține rețeta perfectă

Fructul care poate distruge douăsprezece tipuri de cancer. Cu ce ingredient din bucătărie trebuie combinat pentru a obține rețeta perfectă.

Lămâia și bicarbonatul de sodiu

Lămâia și bicarbonatul de sodiu, o combinație care are efecte benefice asupra organimului, alcalinizându-l. Iată ce se întâmplă în organism când consumați acest amestec.

Unele studii au arătat că lămâia poate fi foarte utilă în lupta împotriva cancerului, și poate fi totodată, ideală în lupta împotriva chisturilor și a tumorilor, conform unui tutorial publicat de Cristian Alexandrescu, pe contul de Youtube "Află totul despre sănătate."

Desertul biblic miraculos. Conține doar ingrediente menționate în Cartea Sfântă. Este o sursă excelentă de vitamine și sănătate

Conform sursei, studiile au demonstrat faptul că lămâia are proprietatea de a distruge 12 tipuri diferite de cancer, împiedicând răspândirea celulelor canceroase și, conform aceleeași surse, ar putea fi de 10 mii de ori mai eficientă decât chimioterapia și medicamentele.

De asemenea, are capacitatea de a lupta împotriva microbilor și împiedică astfel răspândirea anumitor boli ce pot fi contagioase. Dar, beneficiile lămâii nu se opresc aici. Lămâia luptă împotriva paraziților și a viermilor din organism și scade tensiunea arterială, ajută și în cazurile de depresie și nervozitate, îmbunătățind starea de spirit, spunea sursa precizată.

Conține o cantitate mare de vitamina C, dar și numeroase minerale esențiale organismului. În combinația cu bicarbonatul de sodiu beneficiile cresc, întrucât nivelul PH-ului din corp se va echilibra prin reducerea acidității și alcalinizarea organimsului. Într-un organism alcalin bolile se dezvoltă mai greu.

Combinația dintre lămâie și bicarbonat de sodiu este foarte eficientă, deoarece lămâia luptă împotriva celulelor canceroase, iar bicarbonatul reglează nivelul Ph-ului din organism.

Cum se prepară amestecul de lămâie cu bicarbonat.

Ingrediente

  • 200 ml apă distilată;
  • 1 linguriță de bicarbonat de sodiu;
  • zeama de la o lămâie.

Se amestecă aceste ingrediente și se consumă această mixtură de trei ori pe zi, înainte de fiecare masă. Poate fi amestecată și cu mentă sau alte plante aromatice Conform sursei, nu are efecte negative.

"Planta care salvează viața". Se crede că oprește evoluția celulelor canceroase

Această mixtură ajută și la eliminarea grăsimii din organism. Nutriționiștii susțin că apa cu lămâie și bicarbonat de sodiu ajută, de asemenea, la îmbunătățirea digestiei.

Conform aceleeași sursei, alți nutriționiști sunt de părere că sucul de lămâie și bicarbonatul ajută la întărirea ficatului și stimularea vezicii biliare și a sistemului digestiv, acționând ca un diuretic ușor.

 

 

sursa: Almanah Online