MENIU

Fresh Refresh. Provocarea momentului, pe internet: toţi tinerii încearcă să facă asta!

China naşte un nou trend! Este vorba despre un test de siluetă, numit testul buricului, apărut pe interent şi care a devenit deja viral! Alexandra Păcuraru ne explică despre ce este vorba! La Fresh Refresh!

Bun găsit la Fresh Refresh! Testul buricului este noua modă din Asia. Fetele încearcă să atingă buricul cu palma unei mâini pe care o duc pe la spate. Acest test a fost lansat pe Wiebo, modelul chinez de twitter. Peste 130 de milioane de oameni l-au incercat deja, în numai câteva zile, poptrivit site-ului businessinsider.com

Publicaţiile străine din întreaga lume au deschis ediţiile cu testul de siluetă lansat în China. Imaginile cu tinerele asiatice au devenit virale, dar acestea NU reprezintă o manieră ştiinţiifică sau medicală pentru testarea siluetei unei persoane. Este strict vorba despre un nou trand lansat de social media. Sute de fete sau tinere doamne trimit fotografii în încercarea lor de a-şi atinge buricul cu o mână pe care o duc pe la spate. După ce a fost postat pe Wiebo, modelul chinez(esc) de twitter, testul a atras peste 100 de mii de comentarii. Este un test nostim care naşte însă, şi controverse. Există voci care spun că acesta poate promova o imagine nesănătoasă despre corpul uman. O dată, pentru că mulţi ar putea încerca să sclăbească rapid ca să îşi poate atinge buricul cu mâna. Apoi, pentru că persoanele care pică testul se pot simţi stânjenite, dar fără a avea, în fapt, un motiv real. Putem însă, să le liniştim. Există chiar şi tineri uşor dolofani care pot trece testul, aşa cum se vede în această imagine.

În vreme ce tinerele domină Weibo cu noul joc de siluetă, un tânăr de origine asiatică a reuşit să provoace o adevărată furtună pe social media. " Este chiar atât de dificil?", se întreabă el. Poza sa demonstrează contrariul! Fotografia a atras mai bine de 2000 de comentarii. Mulţi au scris că se simt mai bine după ce au văzut şi această poză.

Am încercat şi noi acest test în redacţie, cu rezultate mixte. Până una alta, este vorba despre un mod nostim de a ne mai juca. Sunt Alexandra Păcuraru! Fiţi sănătoşi dacă vreţi să fiţi şi chipeşi!