MENIU

Fraudă de miliarde de euro la nivelul Guvernului. O consilieră a recunoscut la Parchet că a falsificat documente pe vremea lui Dragnea

Fraudă de miliarde de euro la nivelul Guvernului. O consilieră a recunoscut la Parchet că a falsificat documente

Fraudă de miliarde de euro la nivelul Guvernului. O consilieră de la Comisia Națională de Prognoză a recunoscut la Parchet faptul că a falsificat documente prin care sute de localități primeau milioane de lei de la guvern. Aceasta a povestit întreaga schemă prin care primăriile primeau fonduri pentru investiții prin programul de dezvoltare locală dezvoltat de Liviu Dragnea. 

Veronica Tudorescu a mărturisit în fața procurorilor că primăriile depuneau cereri de finanțare care trebuiau analizate, verificate și propuse spre aprobare.

În realitate, nici una dintre aceste etape nu avea loc, se inventau procese-verbale semnate de membri ai Comisiilor de evaluare și, imediat, se anunțau câștigătorii.

În această anchetă este deja trimis în judecată directorul din acea vreme a instituției, Ion Ghizdeanu. Aceste infracțiuni cu fonduri guvernamentale s-au întâmplat atunci când la putere se afla Liviu Dragnea, care controla îndeaproape toate fondurile guvernamentale. 

Mai multe articole despre:
frauda miliarde guvern consiliera documente