MENIU

Frații Tate, sub control judiciar. Judecătorii nu au fost convinși de probele depuse de procurori privind spălarea de bani

Judecătorii nu sunt convinși de argumentele procurorilor

Frații Andrew și Tristan Tate, acuzați în două dosare DIICOT, printre altele, de trafic de persoane, rămân sub control judiciar, potrivit unei decizii date miercuri de Tribunalul București.

„Menţine măsura controlului judiciar față de inculpații TATE III EMORY ANDREW, TATE TRISTAN, NAGHEL GEORGIANA-MANUELA și RADU ALEXANDRA-LUANA, până la o nouă verificare a măsurii preventive dar nu mai târziu de 60 de zile”, se arată în minuta postată de Tribunalul București. Decizia are termen 48 de ore pentru contestare.

Judecătorii Tribunalului București susțin că procurorii DIICOT nu au depus probe suficiente să demonstreze că aceștia ar fi spălat bani și că nu au comis alte infracțiuni de trafic de persoane, de la momentul în care a fost deschis primul dosar penal, se arată în motivarea tribunalului, potrivit Realitatea Plus

„Judecătorul constată că de la momentul în care grupul infracțional a fost destructurat, nu au fost comise noi infracțiuni de trafic de persoane. Nu sunt suspiciuni că au părăsit țara”, se arată în motivarea Tribunalului București.

În motivare se mai spune că „nu există la dosar probe care să conducă la suspiciunea rezonabilă că inculpații (...) ar fi încercat spălarea banilor”.

Mai multe articole despre:
fratii tate cntrol judiciar libertate acuzatii