MENIU

Frații Tate, audiați după noi acuzații grave! Andrew: „Trăim într-un imperiu al minciunii”

Frații Tate, audiați după noi acuzații grave! Andrew: „Trăim într-un imperiu al minciunii”

Procurorii DIICOT au efectuat, în această dimineață, percheziții la reședința de lux din Voluntari a fraților Tristan și Andrew Tate. Cei doi milionari britanici sunt cercetați într-un dosar complex, fiind acuzați de trafic de minori, act sexual cu un minor, trafic de persoane și constituirea unui grup infracțional organizat.

Operațiunea, desfășurată cu sprijinul mascaților, a început în jurul orei 6:00, când forțele de ordine au descins la proprietatea fraților Tate, o vilă imensă de aproape 3.000 de metri pătrați. Scopul perchezițiilor a fost de a găsi probe care să susțină acuzațiile grave aduse celor doi frați.

După finalizarea perchezițiilor, Tristan și Andrew Tate au fost audiați de procurorii DIICOT. Într-o declarație făcută presei, Tristan Tate a spus: „Fac orice ca să mă ducă la închisoare. Nu mă judecă, nu mă duc în fața unui judecător, doar mă închid”.

Pe de altă parte, Andrew Tate a denunțat ceea ce el consideră a fi o conspirație împotriva lor: „Trăim într-un imperiu al minciunii și am mai explicat asta și până acum. Scopul lor e să îi pedepsească pe cei care spun adevărul, pentru că noi nu suntem aliații lor. Noi suntem lumina care împiedică imperiul lor de minciuni să cucerească noi teritorii”.

Conform anchetatorilor, acuzațiile aduse celor doi includ și spălare de bani și influențarea martorilor. Cazul este deosebit de complex și are la bază investigații desfășurate pe o perioadă îndelungată, care implică multiple țări și colaborări internaționale.

Frații Tate au devenit cunoscuți pentru stilul lor de viață extravagant și pentru prezența lor activă pe rețelele de socializare, unde au adunat milioane de urmăritori. 

Percheziții de amploare la locuința fraților Tate din Capitală! Pe numele milionarilor britanici au fost depuse noi ACUZAȚII GRAVE - GALERIE FOTO

Mai multe articole despre:
fratii tate acuzatii audieri