MENIU

Frații Tate au fost REȚINUȚI, din nou! Acuzații de act sexual cu minori, grup infracțional organizat, spălare de bani

Frații Tate au fost REȚINUȚI, din nou! Acuzații de act sexual cu minori, grup infracțional organizat, spălare de bani

Frații Andrew și Tristan Tate au fost reținuți, miercuri seara, pentru 24 de ore. Acțiunea autorităților a avut loc după ce, în cursul dimineții, mascații au descins la locuința acestora și au făcut percheziții.

În urma perchezițiilor, cei doi frați au fost conduși la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) pentru a fi audiați. Aceștia sunt acuzați de mai multe fapte, printre care și act sexual cu minori, grup infracțional organizat, spălare de bani sau influențarea declarațiilor.

Într-o declarație făcută presei înainte de reținere, Tristan Tate a spus: „Fac orice ca să mă ducă la închisoare. Nu mă judecă, nu mă duc în fața unui judecător, doar mă închid”.

Pe de altă parte, Andrew Tate a denunțat ceea ce el consideră a fi o conspirație împotriva lor: „Trăim într-un imperiu al minciunii și am mai explicat asta și până acum. Scopul lor e să îi pedepsească pe cei care spun adevărul, pentru că noi nu suntem aliații lor. Noi suntem lumina care împiedică imperiul lor de minciuni să cucerească noi teritorii”.

Frații Tate, audiați după noi acuzații grave! Andrew: „Trăim într-un imperiu al minciunii”

Mai multe articole despre:
fratii tate retinuti