MENIU

Fotografiile din România care i-au lăsat cu gura căscată pe britanici

<p>Rom&acirc;nia i-a lăsat cu gura căscată pe britanici</p>
<p>Rom&acirc;nia i-a lăsat cu gura căscată pe britanici</p>
<p>Rom&acirc;nia i-a lăsat cu gura căscată pe britanici</p>

Pentru că discuţiile privind "invazia românilor" i-a plictisit până şi pe englezi, cotidianul britanic „The Guardian” a vrut să arate o altă faţă a românilor şi a României. Aşa că i-a rugat pe aceştia să-şi prezinte punctul lor de vedere asupra ţării lor, prin fotografii. 

„Vrem să ne spui de ce iubeşti să fii român şi de ce n-ai vrea să pleci niciodată din ţara ta, de asemenea, dacă plănuieşti să vii în Marea Britanie, spune-ne ce-ţi va lipsi cel mai mult. Dacă ai parte zilnic de provocări care te fac să vrei să pleci, am vrea să ştim şi aceste lucruri”, scrie în introducerea secţiunii „What is Romania like? (Cum este România?)”, scrie turismistoric.ro.

Întrebarea nu a rămas fără răspuns, de vreme ce mii de români de pretutindeni au început să posteze imagini din ţara lor natală. Bucureştiul noaptea, oala de sarmale, culorile toamnei într-una din pădurile României, galerii neconvenţionale de artă, iarna în Braşov, malul mării Negre la apus sau farfuriile de Horezu au fost doar câteva dintre cadrele care spun România.

VEZI MAI MULTE FOTO AICI