MENIU

Fotografia care a răvăşit internetul: "Când e cel mai greu să fii mamă"

O fotografie a devenit virală şi a emoţionat internauţii, după ce a fost postată de o tânără mamă, pe pagina sa de Facebook.

Kelli Bannister este mama a trei copii. Cei mari aveau deja mai bine de o săptămână de când se luptă cu o răceală foarte urâtă. Și ca totul să fie și mai greu și micuțul de 1 an și jumătate s-a îmbolnăvit.

Pentru că era epuizată și cu moralul la pământ, Kelli a intrat în duș cu copilul cel mic, sperând că astfel, apa călduță și faptul că stă în brațe la ea îl va liniști. Ceea ce s-a și întâmplat. Atât mama cât și copilul au avut câteva clipe de răgaz și apropiere, iar copilul s-a liniștit.

În timpul ăsta, băiețelul cel mare, care are cinci ani, a intrat în baie cu telefonul să-i spună mamei că a primit un mesaj pe telefon, dar ea nu a auzit ușa deschizându-se și nu i-a mai spus. În schimb i-a făcut o poză, scrie baby.unica.ro.

”Când am descoperit imaginea în telefon, la câteva săptămâni după ce a fost făcută și ne revenisem cu toții am retrăit totul”, a mărturisit mama.

”Am stat mult și m-am gândit dacă să postez sau nu imagine asta, dar mi-am dat seama că este o imagine din viața de mamă, care nu este întotdeauna numai lapte și miere. Acestea sunt cele mai grele perioade din viața de mamă, dar noi toate trecem prin ele și le depășim”, a mai spus ea.

Kelli a postat imaginea sperând că așa va încuraja mamele care cred că au ajuns la capătul puterilor și nu mai pot face față unei perioade foarte grele.

Imaginea a devenit virală, zeci de mii de persoane au dat like, a avut mii de distriburi și peste o mie de comentarii. O mulțime de mame s-au regăsit în povestea acestei mame și au încercat să o încurajeze.

Mai multe articole despre:
mamă fotografie virală Kelli Bannister