MENIU

FOTO | VIDEO Fostul director general al Colterm Timişoara, Petre Nenu, a fost surprins pe jumătate dezbrăcat când înoată în ape înghețate! NENU se reîntoarce în companie pe postul de director tehnic

Noul Director Tehnic Petre NENU FOTO: Facebook

Petre Nenu, care a ocupat funcția de director general al Colterm în perioada în care societatea a fost amendată cu 20 milioane euro pentru că nu a cumpărat certificatele verzi, a fost readus în conducerea companiei. Nenu a fost numit de către Consiliul de Administrație în funcția de director tehnic.

Pe rețeaua de socializare Facebook, au apărut imagini și video-uri cu acesta, pe jumătate dezbrăcat, când înoată în ape înghețate, iar pe fundal se aude o piesă muzicală din serialul Vikingii.

Pozele și video-urile cu bărbatul au fost publicate pe rețeaua de socializare de către Roxana Iliescu, consilier local Pro Romania. 

Imaginile au fost preluate de consiliera de pe pagina de Facebook ’’Ţarina lu’ Petre”, unde au fost postate chiar directorului tehnic al Colterm.

Decizia Consiliului de Administrație al Colterm a fost comentată în termeni duri de către consilieră.

Aceasta a postat și un comentariu la imaginile cu noul director tehnic Colterm in care le cere cetatenilor din oras sa se obisnuieasca cu frigul: ’’Timișoreni, obișnuiți-vă cu frigul! În cursul zilei de ieri, Consiliul de Administrație al Colterm a luat hotărârea halucinantă de a-l numi pe Petre Nenu în funcția de director tehnic! ’’

La sfârşitul lunii octombrie 2021, Timişoara a rămas trei zile fără apă caldă şi căldură după ce, EON a tăiat gazul pentru Colterm, din cauza datoriilor. Furnizarea căldurii a fost reluată, în regim de avarie, cu un contract de gaz încheiat pentru doar câteva zile şi cu o cantitate de gaz care să asigure minimun necesar.

 

Mai multe articole despre:
consiliu director iarna caldura energie