MENIU

FOTO | O femeie din UK, ucisă de 3 bărbați, tocmai ieșise din închisoare! De ce a stat aceasta în spatele gratiilor

Facebook / Charrissa Brown

O femeie a cărei moarte a şocat o întreagă comunitate ar fi ucis la rândul ei, în urmă cu 5 ani, un străin, împingându-l sub roţile unui tramvai în mişcare, după o ceartă la beţie. Poliţia a declanşat o anchetă pentru viol şi crimă, trei bărbaţi au fost arestaţi, scrie Daily Mail. 

Charissa Brown, în vârstă de 36 de ani, a fost transportată de urgență la spital saptamana aceasta, după un incident în interiorul a ceea ce vecinii spun că este un institut pentru persoane cu antecedente penale din Bury, Greater Manchester.

Poliţia a delimitat perimetrul, fiind demarate şi primele investigaţii. Trei bărbaţi în vârstă de 32, 52 și 61 de ani sunt suspectați de viol și crimă.

Cunoscută și sub numele de familie Brown-Wellington, femeia fusese recent eliberată din închisoare după ce ispăşise o pedeapsă de cinci ani pentru omor din culpă. Îl omorâse pe Philip Carter în iunie 2007, pe când avea 31 de ani, după o ceartă la beţie. L-a împins pe bărbatul de 30 de ani, un străin pentru ea, între două vagoane ale unui tramvai din Gara Manchester Victoria. Omul a fost strivit de tramvai şi declarat mort la faţa locului, relatează Daily Mail

Ofițerii poliției din Greater Manchester au descris-o pe Charrissa, care avea o tulburare de personalitate care provoacă „violență impulsivă”, drept „o bombă cu ceas” înainte de atac.

La eliberare, femeia a fost supusă unei perioade de supervizare de trei ani, fiind considerată un „infractor periculos”. Potrivit înregistrărilor judecătorești publicate la momentul condamnării sale, Charrissa avea un dosar penal lung de 65 de infracțiuni, dintre care multe implicau violență.

În 2013 a fost condamnată la patru luni de închisoare pentru prejudicii penale, agresând trei ofițeri de poliție și folosind cuvinte sau comportament abuziv sau amenințător rasial. În aprilie 2017, ea a fost dusă în judecată pentru eschivarea tarifelor cu tramvaiul.

Familia şi prietenii i-au lăsat Charrissei zeci de mesaje de adio pe reţelele de socializare.