MENIU

FOTO. Dependenta de machiaj nu s-a machiat 6 zile. Ce a descoperit la final a marcat-o pe viaţă

Pippa Mark are 26 de ani, este din Londra şi se declară dependentă de machiaj. Timp de 6 zile, acesta nu s-a machiat deloc, făcându-şi în fiecare zi o fotografie, scrie Daily Mail.

Ceea ce este cu adevărat şocant este modul în care apropiaţii săi au perceput-o.

Astfel, dacă în prima zi părea îngrozită, a doua zi, când părinţii au vorbit cu ea pe Skype, au întrebat-o dacă se simte bine.

În a treia zi, colegii au întrebat-o dacă totul este în regulă cu ea. 

În a patra zi a ieşit la o întâlnire cu un bărbat, şi suprinzător, a invitat-o la o a doua întâlnire, ceea ce i-a redat încrederea în sine.

În a cincea zi a observat că pielea ei este diafană şi că are o strălucire naturală pe chip, ieşind la cină cu două prietene.

În a şasea zi a mers la un eveniment unde s-a simţit stânjenită pentru că nu avea pic de machiaj pe chip, faţă de restul femeilor de acolo.

La finalul experimentului, Pipa şi-a dat seama că nu poate renunţa la make-up, pentru că machiajul este pentru ea exact ce este un costum bun pentru Donald Trump. În plus, fiind o persoană sociabilă şi destul de  zgomotoasă, nu s-a regăsit în postura în care era nevoită să fie retrasă şi timidă, tocmai pentru că nu se simţea confortabil, din cauza lipsei machiajului.