MENIU

FOTO | Cine e Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu - Ea l-a dat de gol pe afacerist, printr-o postare pe Instagram, că se află în Grecia

Dragoș Săvulescu și soția sa

Omul de afaceri Dragoș Săvulescu, în România condamnat la cinci ani și jumătate de închisoare, a fost reținut, duminică noaptea, de polițiștii din Grecia, după ce a fost dat de gol de soție.

Omul de afaceri Dragoș Săvulescu a fost reținut în Grecia. El este condamnat în România la 5 ani și jumătate de închisoare și a fugit în Italia de unde nu a putut fi extrădat.

polițiștii greci l-au reținut pe Dragoș Săvulescu după ce acesta a fost dat de gol de soția sa, Angela Martini. Aceasta a postat pe contul său de Instagram imagini cu el în Grecia. Ea nu a specificat unde se află, dar o prietenă, fotomodelul Marica Pellegrinelli, a scris că sunt în Mykonos.

Angela Martini s-a născut în 1986, la Shkoder, Albania. Când a împlinit 10 ani, familia ei s-a mutat în Elveţia. Ulterior, aceştia s-au mutat definitiv în Statele Unite.

Martini și-a început cu adevărat cariera de model la 18 ani. A semnat, ulterior, cu NEXT Model Management, în Miami, Florida, şi cu Elite Model Management, din New York City. A apărut în săptămâna de modă Mercedes-Benz şi în săptămâna de modă Mercedes-Benz Miami.

În 2010, a fost desemnată câştigătoare a concursului Miss Universe Albania.

 

Mai multe articole despre:
dragos savulescu angela martini