MENIU

FOTO Accident teribil în Suceava: doi oameni au murit, prinși sub un microbuz. Ipoteză șocantă privind cauza tragediei

Suceava: doi oameni au murit după ce un microbuz s-a răsturnat. S-a activat planul roșu
Suceava: doi oameni au murit după ce un microbuz s-a răsturnat. S-a activat planul roșu

Accident tragic, miercuri dimineață, în județul Suceava. Doi oameni au murit după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat, în Pasul Mestecăniș. O ipoteză este că vehiculul ar fi patinat pe o mâzgă formată de un strat de semnițe de floarea soarelului împrăștiate pe carosabil și umezeală. 

La fața locului intervin pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și două echipaje SAJ, potrivit Realitatea de Suceava.

În microbuz se aflau opt persoane. Două dintre acestea au fost prinse sub microbuz și au fost extrase de pompieri, dar nu s-a mai purtut face nimic pentru a le salva viața.

Alte două persoane, conștiente, au primit îngrijiri medicale. Una dintre cele două persoane care au primit îngrijiri medicale a fost transportată la spital.

În microbuz se aflau opt persoane care plecau în Franța. Un alt detaliu important este că pe carosabil erau semințe de floarea soarelui, căzute probabil pe timpul nopții dintr-o încărcătură. Semințele de floarea soarelui și umezeală au transformat, probabil, suprafața de rulare într-o capcană mortală, potrivit Monitorul de Suceava