MENIU

Răsturnare de situaţie în scandalul de la Casa Regală. Fostul principe Nicolae, anunț de ultimă oră

Răsturnare de situație la Casa Regală! Fostul principe Nicolae scapă de acuzațiile de lovire! Familia Regelui Mihai a anunțat, zilele trecute, că fostul principe a intrat cu forța în reședința din Elveția și a agresat mai mulți oameni, dar a depus plângere doar pentru violare de domiciliu.

”Nicolae este puternic afectat de aceste eveniment și mai ales este afectat de comunicatul mamei lui”, a afirmat avocatul său, la Realitatea TV.

Casa Regală a României trece prin momente extrem de dificile, zilele acestea. Reprezentanţii acesteia şi fostul principe Nicolae, exclus în 2015 din linia de succesiune, sunt în plin scandal, după ce nepotul Regelui Mihai a încercat să-l viziteze pe bunicul său, aflat pe patul de moarte, dar nu a fost lăsat.

Starea de sănătate a Regelui Mihai S-A AGRAVAT. Anunţ OFICIAL de la Casa Regală

S-a ajuns la plângeri depuse la Poliţie. Două comunicate au parvenit între timp de la Casa Regală, iar alte două, în replică, de la Nicolae.

Reacţie DURĂ a Principelui Nicolae, după scandalul izbucnit în Elveţia: Nu voi intra în JOCUL MURDAR

Reacţiile opiniei publice sunt dure.

„Ce a rămas după rege acum? O adunătură de animale de pradă, că așa se comportă, care se încaieră pe cadavrul Regelui Mihai, nimic altceva", scrie jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

Marilena Rotaru, jurnalistă și fost președinte al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei a reacționat şi ea: ”Orice nepot, admițând că a greșit, nu-și poate pierde dreptul absolut natural de a-și vedea bunicul în ultimele fărâme de viață și de a se ruga la patul său de suferință. Regele n-ar fi putut interzice un asemenea drept, pur creștinesc”.

”Un scandal nedemn afectează mândra familie regală română” - este titlul unui articol cuprinzător din Washington Post. Cotidianul american scrie că încercările prinţului dezmoştenit Nicolae să-şi vadă bunicul a făcut-o pe propria mamă să-l renege.

Publicaţia citează din comunicatul Principesei Elena, care spune că fiul său dat dovadă de „dispreț” față de România, față de poporul ei și față de principiile Casei Regale. La rândul său, Nicolae Medforth-Mills îşi acuză rudele că strică imaginea şi valorile Regelui Mihai.

Scandalul din Casa Regală ia amploare! Principele Nicolae, dezamăgit de propria mamă

”Washington Post” aminteşte că românii asociază Familia Regală cu eleganţa şi demnitatea care lipsesc politicienilor.

Mai multe articole despre:
regele Mihai Casa regală