MENIU

Fostul ministru al Justiției DEZMINTE acuzațiile lui Dragnea: „Nu am făcut comentarii legate de niciun dosar al vreunui deţinut”

Cătălin Predoiu

Cătălin Predoiu - fostul ministru al Justiției dezminte acuzațiile lui Liviu Dragnea potrivit cărora acesta i-ar fi spus avocatei Flavia Teodosiu că încarcerarea sa ar fi o comandă „de sus”, de la Klaus Iohannis.

„Am luat act de declaraţia făcută la ieşirea din penitenciar de către Liviu Dragnea, condamnat penal recent liberat condiţionat, făcută la adresa subsemnatului şi o dezmint categoric. E o declaraţie incorectă, nu am fost interesat şi nu am făcut comentarii legate de niciun dosar al vreunui deţinut al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, inclusiv cel al lui Liviu Dragnea”, a spus Cătălin Predoiu.

„A fost o comandă de sus. Flavia se poate supăra pe mine, dar ea mi-a spus că Predoiu, înainte să vină Stelică ăsta, a spus că totul vine de la Iohannis, se vorbea în unitate”, a fost declarația lui Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a ieșit, joi, din închisoare. Fostul șef al PSD a declarat că a trecut prin doi ani de chin și suferință.

Doi ani, o lună și 18 zile. Atât a stat Liviu Dragnea în spatele gratiilor. Din momentul în care a fost condamnat, fostul lider al PSD a încercat în nenumărate rânduri să scape de pedeapsă, însă fără succes până acum. A spus de fiecare dată în fața instanței că este nevinovat și că în detenție i se încalcă drepturile.

Dragnea a ieșit la ATAC și amenință: „Cei care conduc Penitenciarul Rahova trebuie să dea socoteală pentru abuzuri”