MENIU

Fost sportiv olimpic, căutat de FBI pentru distribuţie de cocaină şi pentru crimă. Recompensă de zeci de mii de dolari

Fostul sportiv este căutat atât în SUA, cât și în Canada

Un fost sportiv olimpic al Canadei a fost acuzat că a condus o reţea de trafic de droguri care a transportat cantităţi mari de cocaină în întreaga Americă şi a ucis patru oameni. FBI oferă și o recompensă  pentru informaţii care ar ajuta la prinderea sa.

FBI oferă o recompensă de 50.000 de dolari pentru informaţii care duc la arestarea şi extrădarea lui Ryan James Wedding, un cetăţean canadian care locuia în Mexic şi este considerat fugar, au anunţat joi autorităţile, potrivit The Guardian, scrie news.ro..

Bărbatul,  în vârstă de 43 de ani, este acuzat în Statele Unite de conducerea unei grupări infracţionale, crimă, conspiraţie pentru distribuirea de cocaină şi alte infracţiuni, au declarat procurorii americani.

Autorităţile americane au precizat că gruparea lui Wedding a transportat cantităţi mari de cocaină din Columbia prin Mexic şi California către Canada şi alte locaţii din Statele Unite, folosind camioane.

Wedding, care se confruntă cu acuzații similare și în Canada, este una dintre cele 16 persoane acuzate în legătură cu o reţea care transporta 60 de tone de cocaină pe an.

Mai multe articole despre:
sportiv olimpic FBI trafic cocaina crima