MENIU

Fost șef SIE: Americanii au vrut să facă legea la noi precum în Mexic. Ce schemă au folosit

Fost șef SIE: Americanii au vrut să facă legea la noi precum în Mexic

Fostul șef al Serviciului de Informații Externe a făcut dezvăluiri fără precedent în exclusivitate la Realitatea PLUS. Cătălin Harnagea susține că americanii au coordonat din umbră tot ce se întâmpla în justiția din țara noastră, printr-un model implementat și în Mexic! 

„Niste autoritati capabile sa ia decizii au fost de acord sa aplice un model care a fost aplicat si in alte tari si a fost adus de un aliat important de-al nostru, care credea ca prin acel model terminam cu coruptia si ca vom avea o eliberare de smecheri.

In Mexic, acesti aliati au venit cu acelasi model, crimă organizata, ca e o tara foarte corupta, hai sa controlam cu seriviciul vostru intern, care va trebui sa faca el anchete si pana la urma sa finalizeze dosare cu niste procurori care n-au nici mama nici tata pentru ca respectivii sa ajunga mai repede la puscarie si nici sa nu scape prea repede.  Modelul acesta se aplica, si dorea sa se aplice la tari extrem de corupte” a spus fostul șef SIE la Realitatea Plus.

Gigi Becali s-a dezlănțuit pe tema Elena Lasconi - președinte. ”Femeia nu are voie sa stăpânească bărbatul. Cum să stăpânească 10 milioane de bărbați ai României?”