MENIU

Forțele armate ucrainene, IRONICE la adresa armatei ruse: Va fi foarte cald în Crimeea. Să fie pregătiți să înoate până la Soci

Explozii nordul Crimeei - imagine de arhivă

Ministerul ucrainean al Apărării a dat, miercuri, un avertisment ironic forțelor rusești din Crimeea în ceea ce pare a fi un anunț despre pregătirea unor noi atacuri ale armatei asupra bazelor invadatorilor în peninsula anexată de Kremlin în 2014.

"Este timpul ca invadatorii ruși să se pregătească pentru o baie. Este nevoie de multă forță pentru a înota până la Soci sau Eisk. Cu toate acestea, Cartea Recordurilor Guinness poate include un nou record pentru cea mai lungă cursă de înot în apă deschisă”, se arată într-o postare a Ministerului ucrainean al Apărării pe Twitter.

Postarea vine la scurt timp după ce comandantul armatei ucrainene, generalul Valeri Zalujnîi, a revendicat responsabilitatea pentru o serie de lovituri asupra bazelor aeriene rusești din peninsula anexată Crimeea, inclusiv una care a provocat distrugeri masive la instalația militară Saki luna trecută.