MENIU

FOCURI DE ARMĂ LA CONSTANŢA pentru prinderea unor hoţi de maşini. Doi dintre ei, copii de 14 ani

FOCURI DE ARMĂ la CONSTANŢA pentru prinderea unor hoţi de maşini. Doi dintre ei, copii de 14 ani

Poliţiştii constănţeni au folosit armamentul din dotare pentru prinderea a trei hoţi de autoturisme, după capturarea acestora descoperind că doi dintre ei au vârste de 14 ani.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, o patrulă mixtă de siguranţă publică, formată dintr-un poliţist din cadrul Postului Comunal de poliţie Mihail Kogălniceanu şi un lucrător al Poliţiei Locale, executa în cursul nopţii de marţi spre miercuri un filtru rutier pe DJ 222, la intrarea în comuna Mihail Kogălniceanu dinspre comuna Tîrguşor.

La un moment dat, poliţiştii au făcut semnal regulamentar de oprire unui autoturism, dar conducătorul acestuia şi-a continuat drumul în viteză, astfel că oamenii legii au trecut la urmărirea maşinii, potrivit mediafax.ro.

Şoferul a fost urmărit astfel de poliţişti pe DJ 222, apoi pe DN 2A, în comuna Mihail Kogălniceanu către comuna Crucea, pe toată perioada urmăririi acesta obstrucţionân echipajul de poliţie în vederea efectuării manevrei de depăşire, mergând pe contrasens.