MENIU

Florin Roman, replică pentru Paul Stănescu, după atacul acestuia la liberali: „Ară politicile PSD-ului cu aceeași precizie cu care ara câmpurile”

În urma atacurilor lansate de Paul Stănescu la adresa liberalilor, Florin Roman a avut o reacție tranșantă. Roman a comentat ironic declarațiile liderului PSD, subliniind că Stănescu pare să fie singurul care se amuză de propriile sale ironii.

„Observ că domnul Stănescu se ține de ironii, dar râde singur. Deocamdată, PSD este cel care nu are candidat la prezidențiale. E bine cel puțin că Paul Stănescu ne-a luminat cu o evidență: la alegerile prezidențiale nu se candidează pentru funcția de premier. Mulțumim pentru clarificare, dar știam acest lucru!

Un alt anunț important a fost că Paul Stănescu ne-a anunțat azi cutuma PSD: "președintele partidului candidează”. Știe cumva mai multe decât președintele PSD? Dacă e așa cum spune, e liniștitor să știi că și în PSD există tradiții, chiar dacă sunt ale eșecului.
 
Ca să concluzionez, pare că domnul Stănescu ară politicile PSD-ului cu aceeași precizie cu care ara câmpurile. Îi dorim succes”, a spus Florin Roman.

Replica liderului PNL vine după ce Paul Stănescu a spus că România a mai avut guvernări de dreapta, iar deficitul bugetar a explodat și împrumuturile au crescut.

Mai multe articole despre:
florin roman paul stanescu