MENIU

Florin Roman îl atacă din nou pe Victor Negrescu: PSD își asuma trimiterea ca și comisar european a chelnerului lui Dragnea

Foto/Arhivă/Inquam

Liberalul susține, într-o postare pe Facebook, că autovictimizarea lui Victor Negrescu nu are nici o legătură cu realitatea, adăugând că nu poate fi nimic mai suburban decât să te manifești ca și chelner al lui Liviu Dragnea.

„Dacă PSD își asuma trimiterea ca și comisar european a chelnerului lui Dragnea, e strict problema lor. Negrescu poate reprezenta PSD, nu România! Noi, PNL trebuie să spunem ca dl Negrescu a fost trimis de Liviu Dragnea la Comisia Europeană, ca supervizor și factor de presiune pentru experții MAE! PSD dorea să subjuge justiția și să o pună sub controlul PSD!

În timp ce noi protestam în stradă împotriva ordonanței 13 și a modificărilor aduse la codul penal, noaptea ca hoții, dl Negrescu se comporta ca și un chelner în fața lui Liviu Dragnea”, a scris Florin Roman pe Facebook.

Noul atac la adresa lui Negrescu vine după ce acesta din urmă a făcut afirmații la adresa liberalului fără însă a-i da numele. Negrescu a precizat că „de-a lungul carierei am mai fost supus unor atacuri politice suburbane, multe tot din partea aceluiași politician care pare că a dezvoltat obsesii personale”.

Mai multe articole despre:
florin roman pnl victor negrescu psd