MENIU

Florin Roman, atac la Câciu: „Se pricepe la politici și politică la fel de mult ca Ciolacu la limba engleză”

Florin Roman, PNL, atac la Adrian Câciu. Foto/Arhivă

Deputatul PNL Florin Roman îi dă replica, sâmbătă, ministrului Investiţiilor, Adrian Câciu, după ce acesta a ironizat planul lui Nicolae Ciucă şi Nicuşor Dan pentru Bucureşti.

În loc să dea din mâini despre Bucureşti şi urbanism, domnul Câciu mai bine s-ar ocupa de ministerul pe care s-a pus praful de un an jumate de când îl conduce. Să se apuce să-şi caute gradul de absorbţie, cu lupa, dacă altfel nu-l găseşte, şi să explice de ce nu se vede nimic în mandatul dumnealui”, a scris Florin Roman pe Facebook.

Liberalul arată că ”pe Adrian Câciu îl depăşesc până şi subiectele care ţin de ministerul lui, dar scapă pe Facebook să-şi dea cu părerea despre nave spaţiale”.

”Scapă el sau îi scriu alţii, pentru ca domnul Câciu se pricepe la politici şi politică la fel de mult cum se pricepe Marcel Ciolacu la limba engleză”, mai spune deputatul Florin Roman.

Ministrul social-democrat al fondurilor europene Adrian Câciu a ironizat planul pentru Bucureşti prezentat sâmbătă de candidatul PNL la Preşedinţie Nicolae ciucă în prezenţa primarului Capitalei Nicuşor Dan.

Mai multe articole despre:
florin roman adrian caciu