MENIU

Florin Cîțu: Prejudiciul de la Primăria Capitalei este de 40 de milioane de euro

Florin Cîțu: Prejudiciul de la Primăria Capitalei este de 40 de milioane de euro

Inspectorii Ministerului Finanțelor care au făcut controale la Primăria Generală a Capitalei au descoperit un prejudiciu de aproximativ 40 de milioane euro, a anunțat ministrul Finanțelor, Florin Cîțu. 

"Să fie clar pentru toată lumea. Suma totală pe care inspectorii MFP au calculat-o, în urma controlului efectuat la PMB, ca fiind prejudiciu, este de aproximativ 200 milioane lei (în jur de 40 de milioane euro)”, a scris Florin Cîţu, pe Facebook.

A

Mesajul lui Florin Cîțu vine după ce, într-o conferință de presă special dedicată prezentării rezultatelor anchetei Inspecţiei Economice la PMB, a acuzat luni instituția că, deși a avut anul acesta încasări de 3,5 miliarde lei, plus sumele de la bugetul de stat destinate plății  subvenţiilor pentru transporturi și energie termică, a folosit banii în alte scopuri și a achitat parțial obligațiile față de companiile din subordine.

În replică, edilul general în funcție, Gabriela Firea, a afirmat că  Florin Citu "nu a găsit absolut nimic" și că afirmațiile sale ar fi, "realmente, de râs".

Firea: Florin Cîțu se bate cu mine pentru că eu sunt primul om pe lista PSD la Senat

Mai multe articole despre:
Florin Citu PMB PNL; Gabriela Firea PSD