MENIU

Florin Cîțu, la MARATONUL vaccinării: „Vă aștept pe toți. Se face rapid, ușor, nu stați mult. Doar așa putem reveni la normalitate”

Premierul României - Florin Cîțu

Florin Cîțu - premierul României a vizitat, vineri, maratonul vaccinării de la București, care va fi deschis non-stop pe parcursul a trei zile. Prim-ministrul a transmis că va anunța în curând noi decizii prin care România este pe drumul cel bun și mai aproape de normalitate. Acesta a mulțumit tuturor medicilor pentru implicare.

„Este un eveniment care arată o organizare exemplară. Felicit pe toată lumea, organizatorii și medicii care au venit să vaccineze. Este un efort uriaș al medicilor. Începând de astăzi, în România, vă puteți vaccina fără programare. Nu există un alt evenimnt în Europa. Avem dozele necesare ca toți românii care vor să se vaccineze o vor face fără să stea la coadă. Cu cât ne vom vaccina mai repede cu atât putem reveni la normal mai repede. Vă aștept pe toți. Se face rapid, ușor, nu stați mult.

Este important ce se întâmplă astăzi la București. Doar prin astfel de evenimente putem să vorbim de un pas important de la 1 iunie: revenirea la normalitate. Veți vedea că, prin deciziile pe care le vom anunța în curând, România este pe drumul cel bun și mai aproape de normalitate. Le mulțumesc organizatorilor pentru o treabă excelentă. Vă mulțumesc pentru tot”, a spus Florin Cîțu, la maratonulm vaccinării din București.

Vaccinarea românilor va ridica o parte din restricții de la 1 iunie. Cluburile ar putea fi deschise până la ora 24:00, doar cu cei vaccinați

Mai multe articole despre:
florin citu maraton vaccinare bucuresti