MENIU

VIDEO Florin Cîțu, discurs disperat împotriva USR Plus: Am tolerat o echipă de INCOMPETENȚI, trebuia să vă fi demis mai demult

Florin Cîțu în plenul Parlamentului

La un pas de a fi demis prin moțiune de cenzură, premierul Florin Cîțu a lansat un discurs disperat împotriva foștilor parteneri de la USR Plus, cărora le-a aruncat în spate toate nerealizările pomenite, de altfel, chiar și în moțiunea PSD. Am acceptat o echipă de incompetenți și sabotori ai dreptei, a afirmat șeful Guvernului.  

"Am fost prea indulgent cu amatorismul acestor miniștri, trebuia să îi fi demis de mult timp și poate azi aveam câțiva km de autostradă, poate nu eram în situația asta cu pandemia. Am tolerat o echipă de incompetenți mai mult decât era cazul. Nu voi mai permite așa ceva", a afirmat Cîțu in discursul în plen. 

"USR și-a bătut joc de sistemul de sănătate. Au avut bani, au avut tot ce au dorit, dar nu au pregătit valul 4. Este un atentat la sănătatea românilor, un gest criminal. Ați sabotat șansa dreptei de a avea o guvernare stabilă, ați mers alături de antisemiți și neonaziști" i-a mai acuzat premierul pe foștii parteneri.

 

Mai multe articole despre:
florin citu demitere motiune de cenzura usr plus